Sunday, January 2, 2011

Senarai Kad Bday Hasil Nukilan Peserta Contest Kad Besday Danish

Haiii semua, selamat tahun baru dan selamat pulang berkerja dan kerja dengan rajin dan bersungguh2 ye... ok, kat bawah ni semua senarai peserta yang rajin2 dan juga bersungguh2 dalam menjayakan contest umidanish, memang sangat2 terharu dan seronok dapat kawan2 macam korang.. sebenarnya contest ini dibuat adalah bertujuan untuk meraih doa2 korang buat anak umidanish..

Dan kesungguhan korang membuatkan umidanish terpikir untuk memberi hadiah kepada selain 2 pemenang utama.. jeng3.. best tak? best tak?? ok.. ntkan keputusan nya tak lama lagi erk.. jom layan kad2 cantik hasil dari peserta2 gigih yang umidanish hargai..

http://ytelife.blogspot.com/2010/12/giveaway-kad-besday-danish.html

http://perisple.blogspot.com/2010_12_01_archive.html#7952760074950857452

http://mawar-ayu.blogspot.com/2010/12/contest-kad-besday-danish.html

http://ujee-ujee.blogspot.com/2010/12/contest-kad-besday-danish.html

http://gadishlollipopinwonderland.blogspot.com/2010/12/contest-kad-besday-danish.html













Terima kasih diatas sokongan dan doa korang semua.. semoga doa korang termakbul untuk danish...

Penilaian akan dibuat oleh umidanish sendiri disamping bantuan sidanish dan abidanish..hehehe kalau rezeki korang besar, selain 2 pemenang utama akan menerima hadiah saguhati kerana komited korang dalam memberi support terbaik utnuk contest umidanish ni.. jangan jeles kepada yang tak masuk tu erk... rugitau tak masuk.. eden ni pemurah hati.. cewah.. ok, korang, goodluck


Salam Sayang Dari,

7 comments:

eB ezrin said...

mudah2an murah la rezki ditaun baru nih >_<

[-suziey-] said...

waaaa comey2 sumenye kad2 itu..kad kita tu mcm kelakar jek..hahahahah:p

hr ni kita pos ok kad tu..

UmiDAnisH said...

eB:
Insyaallah semuanya diberi rezeki lebih..

UmiDAnisH said...

suziey:
semua comel2.. suziey punya pun comel dan sangat2 kreatip.. =)

Ummi AmnaAmzar said...

laa..ummi punyer xde ke..huhu umi danish xsuke kad ummi ek?

http://amna2amzar.blogspot.com/2010/12/contest-kad-besday-danish.html

UmiDAnisH said...

umi Amna Amzar:
sori2 terlepas past, da copy tp tak past pulak kat entry ni..huhuh, da masukkan erk... ok..

eB ezrin said...

cuber google birthday card...
dlm images ader birthday card yg eB wat utk danish tuh... hik3...
>_<

glamer ar danish... mmuahhhhhhhhh

Perhatian:
Semua kandungan dan penulisan adalah hak milik peribadi penulis. Terima kasih
Related Posts with Thumbnails