Thursday, December 30, 2010

Contest Kad Besday Danish



Sticky Mood
Sempena besday danish yang ke 2 tahun pada bulan Disember ni, umidanish nak buat satu contest. Dijemput kaum2 ibu untuk menyertai contest tersebut kerana hadiah pasti korang teruja, tapi sori.. akan diupload kemudian gambar hadiah tu...

Apa yang korang kene buat???? Senang je.. sila ciptakan satu Kad Besday danish sempena besday danish. Tak kisahla korang nak ciptakan sendri hasil korang dengan menggunakan kreativiti tangan korang pastu amik gambar dan tepek ke, atau korang nak copy past je gambar yang da ada dekat google ke.. TETAPI mesti kreatif dan wajib tulis kat muka depan kad tu "HaPPy Birthday Danish" dan sertakan wish besday dalam entry (bukan dekat kad). Ceritakan juga kenapa kad tu korang rasa paling kreatif dan istimewa untuk menang.. Selepas kad paling kreatif telah di cipta, sila letakkan gambar kad tersebut di entry penyertaan korang. Umidanish akan minta juri pilih kad yang paling cantik dan PALING KREATIF untuk tempat pertama dan kedua sahaja.

Syarat-syarat penyertaan:

1. Terbuka kepada semua blogger yang menetap di Malaysia (bagi memudahkan proses penghantaran hadiah).

2. Sila follow blog umidanish iaitu :
dan letakkan link contest ini di dalam entry anda.

3. Letakkan banner contest ini di dalam entry contest anda dan juga di sidebar blog korang dan linkkan ke entry contest ini..

4. Tinggalkan link entry penyertaan anda dibawah entry ini.

5. Tarik tutup penyertaan pada : 30 Disember 2010.

Okey apa tunggu lagi.. jom cepat join contest umi ni.. ada hadiah menarik untuk korang semua..

Salam Sayang Dari,

19 comments:

ytekecik said...

salam umi danish

saya dah join
boleh nyayi2 ye

http://ytelife.blogspot.com/2010/12/giveaway-kad-besday-danish.html

eRiNsZ said...

wahhh suker.. suke...
mau juin niehhh
kna pancing modal dulu heheh

ytekecik said...

salam kak saya dah adjust y akak suruh... klo ada salah infom ye

A.K♥ said...

:D Nampak menarik!
:D Will join bila sudah siap kadnya! :)

http://perisple.blogspot.com/

UmiDAnisH said...

ytekecik:
ok yatie.. TQ

UmiDAnisH said...

A.K
jom join..

A.K♥ said...

:D
Ok... kad nya dah siap! :)
Komen lah nanti yaw? :)

Link postnya:
http://perisple.blogspot.com/2010_12_01_archive.html#7952760074950857452

A.K (http://perisple.blogspot.com/)

AziE-rAh said...

Salam..
Saya nak join jugak yer...
Sudi2 la menjenguk...

http://mawar-ayu.blogspot.com/2010/12/contest-kad-besday-danish.html

syah ai said...

kaum ibu je eh? huhuhu

UmiDAnisH said...

syah ai..
jemputla terbuka kepada semua

ujee said...

salam..saya dah join!
http://ujee-ujee.blogspot.com/2010/12/contest-kad-besday-danish.html

Gadish Lollipop said...

assalammuailaikum. .
farah join contest nieh yer .
http://gadishlollipopinwonderland.blogspot.com/2010/12/contest-kad-besday-danish.html

K-Baby said...

Salam Mommy,
Nak jemput join contest dan menang cute slogan tees for your kids sempena pelancaran blog kami! :)
Thanks ya.
mykedaibaby.blogspot.com

Ummi AmnaAmzar said...

http://amna2amzar.blogspot.com/2010/12/contest-kad-besday-danish.html

assalam..dah join..jom terjah ye!

mamawafiQ said...

lin, aku dah join...sila komen yer..tak chanteks jgn mare...

http://donia83.blogspot.com/2010/12/contest-kad-besday-danish.html

[-suziey-] said...

salam umidanish..nah kita join..hiks..last minute :D

http://suzieydotcom-in-contest.blogspot.com/2010/12/contest-kad-besday-danish.html

eB ezrin said...

join gaks yer... walopn last minute... agak busy lately...

http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2010/12/contest-kad-besday-danish.html

tq dear

hope blom lambat lagi yer

Cute MuM said...

salam..

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/12/contest-kad-besday-danish.html

TQ

blog-contest said...

join gk ni

id :shekechik

http://blog-contestku.blogspot.com/2010/12/happy-birthday-danish.html

Perhatian:
Semua kandungan dan penulisan adalah hak milik peribadi penulis. Terima kasih
Related Posts with Thumbnails